Om Boken

Efter decennier av patientarbete och rådgivningssituationer föddes en tanke på en praktisk, klinisk bok med våra erfarenheter som ”Reumakonsulter”, beskrivna på ett lätttillgängligt sätt. 

Det är den boken som du håller i din hand, rikt illustrerad med vanliga, ovanliga och sällsynta patientfall, ett helt kapitel med injektionsteknik i både ord som bild och hur man gör ledstatus såväl enkelt som snabbt av god kvalitet.

Den är skriven för att ge handfast rådgivning till såväl dig inom primärvården som på sjukhusens akutintag och avdelningar.

 
Författarna
”Författarnas syfte med boken är att ge läsaren tips om hur man snabbt med enkla kliniska hjälpmedel relativt säkert kan identifiera de 2% som har inflammatorisk reumatologisk sjukdom som orsak till sina besvär.”

Vill du veta mer om boken eller göra en beställning?

Välkommen att kontakta oss oavsett om du vill veta mer kring just denna bok, göra en beställning eller är nyfiken på vilka utgivningar som vi planerar. Det är bara att fylla i formuläret nedan eller ringa till Klas Rosell, som är projektansvarig/ förlagsredaktör. Du når honom på 0705-289500.